Засідання школи вдосконалення майстерності вчителів німецької мови

28 квітня 2015 року на базі районного методичного кабінету відбулося засідання школи вдосконалення майстерності вчителів німецької мови на тему «Дидактична модель системи навчання другої іноземної мови».

В теоретичній частині методист з іноземних мов Гулик А.Т. ознайомила педагогів з теоретичними засадами та методичними рекомендаціями щодо організації навчальної діяльності, використання сучасних підходів до викладання німецької як другої іноземної мови у шостому класі. Вчителі ознайомилися з нормативними документами щодо завершення 2014/2015 навчального року та методичними рекомендаціями щодо проведення державної підсумкової атестації з іноземної мови у 9 та 11 класах. У практичній частині вчителі спостерігали та аналізували відкритий урок німецької ( другої іноземної) мови у 6 класі, продемонстрований у відеозаписі.

Вчителька німецької мови НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №1- гімназія» м.Хоростків Танасевич О.М. поділилася досвідом роботи, педагогічними знахідками, демонструючи цікаві форми роботи за результатами участі у семінарських методичних заняттях, організованих Гете-інститутом в Україні та Тернопільським ОКІППО.

Більше фото можна переглянути тут

Кiлькiсть переглядiв: 301