Засідання школи вдосконалення майстерності вчителів німецької мови

9 грудня 2014 року на базі районного методичного кабінету відбулося засідання школи вдосконалення майстерності вчителів німецької мови на тему: «Організація навчально-виховного процесу з німецької мови у третьому класі в умовах впровадження Державного стандарту початкової загальної освіти».

В теоретичній частині методист з іноземних мов районного методичного кабінету Гулик А.Т. ознайомила присутніх з основними методичними принципами викладання німецької мови у початковій школі, нормативними документами, структурою навчальних програм, критеріями оцінювання та особливостями організації навчально-виховного процесу з німецької мови у третьому класі в умовах впровадження Державного стандарту початкової загальної освіти. Педагоги обговорили питання ведення шкільної документації, вимоги до здійснення контролю навчальних досягнень учнів та перевірки зошитів з німецької мови у початковій школі. В ході семінару вчителі Польова Г.В. (ЗОШ І-ІІ ст. с. Целіїв), Блащак М.П. (ЗОШ І-ІІ ст. с. Самолуски), Гетьман М.Г. (ЗОШ І-ІІ ст. с. Перемилів) обмінялися досвідом, педагогічними знахідками та продемонстрували цікаві форми роботи у початковій школі.

У практичній частині вчителі моделювали фрагменти уроків, демонстрували ефективні форми та методи роботи, з використанням навчальних відеофільмів та слайдових презентацій, спрямованих на розвиток комунікативних навичок та формування соціокультурної компетенції учнів початкових класів.

Вчителька німецької мови ЗОШ І-ІІ ст. с. Старий Нижбірок Триснюк С.І. поділилася з колегами цікавими методичними та практичними матеріалами та продемонструвала цікаві форми роботи для використання у навчально-виховному процесі за результатами участі у семінарських методичних заняттях, організованих Гете-інститутом в Україні.

Кiлькiсть переглядiв: 268